Избора е свещено право

0

Избора е най-важната стъпка, която предприемаме, преди да решим да направим залот онлайн или в някой наземен пункт за приемане на залози. Избора е нашия мотив, сила и убеденост. Ако не сте убедени в тов, което искате да правите, не правете първата стъпка.

Когато отворите и се потопите във виртуалнато пространство, ще попаднете на стотици букмейкъри със страшно примамливи и обещаващи бонуси и оферти. Вие се чудите, питате приятели, четете по форумите и можеби изпитвате затруднения. Тове не е лошо. По-добре да направите добре освободен избор, отколкото после да съжалявате за прибързаната си постъпка. Къде точно е смисъла? Можеби между редовете или е по-добре да се вслушате в инстинктите си?!

Моята цел е на само да пълня блога си със съдържание, но и да ви помогна. Когато аз стартирах с бетването, нямаше интернет и всичко се учеше от уста на уста или с ннижката със системите на Еврофутбол. Но сега времето е динамично, вие сте с мен , а аз казвам и предавам това, което съм научил с годините. И за да не бъда голословен, ще премина към съветите, насоките и аспектите за правилен избор:

  1. Бет365 и другите къщи – тук е малко състояните, както при избора на коли- немците и японците, после са всички останали. Да не пропускаме, че има малки, локални и интересни букмейкъри, които имат своите плюсове.
  2. 1000 лева в един букмейкър или на 5 места по 200– лично аз бих избрал втората опция. Ако сте любители на залозите на живо, не всички букмейкъри предлагат точно събитията, които отговарят на вашите избор и желания.
  3. Борсата-бетфеър – да необходимост за всеки уважаващ себе си пунтър.
  4. Кога да тегля печалбите си? – залагането е маратон и никой няма за цел да стане световен шампион на 100 метра. Войната се печели, след като има победи в поне 50 малки битки.
  5. 5% – 7% залог от банката – знам, че сте го чували и чели многократно това правило, но то е златно. Ако играете ол ин, рискувате бързо да свършите и убиете мечтите си за постигане на дисциплина на добър пунтър.
  6. Спортни форуми, гурута и платени услуги – ако те сет напълно наясно с тези групи и услуги, попитайте някой близък,може да питате и мен. Пари се дават не просто така, ако ще се доверявате на платен типстър, го проучете всецяло. Докато го проучвате и залагате самия вие, може да надминете дори и най-смелите си представи. Човек става такъв, какъвто иска да стане, когато разбере, че между мечти и реалност линията е много тънка. Просто бъдете смели.

Ще си радвам да получа отзиви и мнения от вас, относно работата ми по този блог. Успешен и печеливш уикенд от мен…

 

Share.

About Author

Leave A Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien