Колонкаджии – помислете

0

Много ми е странно, като чуя , че на някой му избягал един мач от 5 или от 6. Ако си сигурен в дадено събитие, играеш го на единичен залог. Много по-добре е да направиш 5 единични залога, а не един на милиони мачове.

В колко от случаите, когато сте играли колонки сте успявали последователно да познаете няколко колонки една след друга? Нито един път е верният отговор. Всеки един букмейкър приветства такъв тип играчи, дори и залога му да е по 5000 лева на колонка. В дългосрочен план, не Вие ще бъдете от печелившата страна.

Ако се считате за толкова добър познавач, нека колонката да ви е от 2 мача. Оставете си пари и опции за хеджиране( застраховка) на лайв. Ако риска не се застрахова, си говорим за чисто самоубийство. Ние – фенове, пунтъри, типстъри и обикновени залагащи мъже и жени се борим да вземем стойност от спортните къщи. Тази стойност се съдържа в : коефициенти, банка, процент на всеки залог, време на активност на дадена сметка, залози на пре-мач или на лайв.

Когато поведението на един играч е само и единствено залози на колонки – цялата стойност, дисциплина и знания отиват на вятъра. Печеленето от залагане е дълъг и търпеливо извървян път. Няма как от 20 метра надморска височина  с еднастъпка да покориш Еверест.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien