Стратегия за залози на живо в букмейкърите

0

Залагането на живо е специфична материя в света на спортните залози. Искам да направя важно уточнение , да залагаш на живо е съвсем различно като дейност и умения от залагането преди мача.

Повечето бетъри и спортни фенове предпочитат да имат лайв стрий, за да са наясно на какво точно залагат. Главната стратегия е да си набележите един или два маркета , които да следите много внимателно. Дали стана дума за : картони, корнери, голове, азиатски хендикапи или опасни пряк- свободни удари. Вниманието е непрекъснато , самия бет се прави за секунди. Също така трябва да сте наясна със статестическите показатели на отборите, които следите.

Да видим как процедират добрите бетъри:

  1. Винаги са заредени акаунти в няколко азиатски спортни къщи и борсата – бетфеър. Посоката на парите и залозите трябва да се следи винаги.
  2. Флет стейк – 10 % процента от актуалната ви банка се прави рядко. Това не е рулетка , а спортно събитие.
  3. Над корнери по над картони в комбо бет  – комбинация на лайв валидна за големи дерби мачове. Прост пример е мача за купата на Италия между Лацио и Рома. Големите дербита имат 4 или 5 пазара, които на 85 % са печеливши.
  4. Хеджиране на лайв – залагане от двете страни на двоен маркет , без равенство като резултат. За този тип бетинг ще стане дума в друга статия.
  5. Двоен шанс за фаворит , който изостава в последните десет минути от мача.

Нещо за финал- гледайте и залагайте на максимум два спорта- футбол и тенис. Букитата имат богат спортен и лайв календар, не разсейвайте вниманието си.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien