Най-добрите оферти от всички сайтове

0

Има един приятелски съвет, като чуете мега оферти, бягайте надалеч. Най-голямата оферта е това да сте концентрирани и уверени, в това което правите. Големите букита , нямат нужда от такива бомбастични заглавия и начини за примамка. Те са галеми, защото всички ги знаят и им имат доверие.

Аз ползвам един сайт, където чета мнения на потребители за дадетата спортна къща. Сайта се казва :top100bookmakers. Това е инструмент за точен анализ. Какво виждаме там:

  1. Трафик ранк – бет365 от 7 години са номер 1. Аз гледам сайтовете до топ 20.
  2. Качество– на база на различни показатели и коментари от потребители се формира тази графа. Недоволните играчи от средните и малките букита се вливат при по-големите спортни къщи.
  3. Оценка е коментари– ако ползвате добре английски, тук ще се ориентирате в настроенията и мнениятя на пунтърите.
  4. Букмейкър – първата графа, това е любимата ми. Авторите на сайта правят обобщение и представяне.
  5. Тенденции – малко анализ от мен. За последните 7 години има промени в местата от 2 до 99. Уилям Хил губят второто място от Бететхоум. Австриййците правят лега агресивна рекламна кампания в последната една година. Буин излизат от топ 5 , скоро и от топ10. Обединението, тоест купуването им от Спортинг бет беше един много лош ход в индустриата. 1хбет мощно крачат към топ 10. Руското буки се развива с гигантски крачки и прави чудеса от храброст и предлага интересни оферти  и много специални маркети за различни спортове.

Като обобщение- винаги гледайте да имате информация за дадена спортна къща от повече източници. Всички помним за случаи, когато има и фалирали и обявени в несъстоятелност букмейкъри.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien