Първи залог-първа печалба

0

Добро утро, скъпи приятели. Денят е слънчев и е идеален за творчество. Да видим точно коя муза ми се е усмихнала днес.

Когато сме в процес на правене на първия си залог, ние сме в състояние на високи нива на адреналин и емоционална възбуденост. Мислите ни, сърцето ни, знанията ни и убеденосста ни , че ще спечелим правят от залога- един свещен ритуал. Този ритуал ни кара да залагаме всеки път, за да изпитаме същоно или подобно ниво на адреналин.

Моя първи залог беше на игра на сантасе. Един лев за цяла игра, а не за едно раздаване. Тръпката беше неуписуема. Когат пари са замесени в дадена игра за удоволствие, тогава нещата се прменят всецяло. Сякаш при всяка печеливша ръка или залог избухва заря в мозъка, сърцето ти и корема. Хората , които залагат редовно на различни събития ще ме разберат повече от добре.

Отно печалбата , тя е като медал или купа от голямо състезание. Ние – хората сме устроине така, да се борим за повече и да искаме повече. Ако сме спечелил 1000 лева, ще искаме другия път да са 10 000 лева. Хазарта, комара, залаганията – това са много имена на една страст. За едни е такава, за други е болест. Най-важно е вие как се чувствате. Ако нещо не ви носи удоволствие, спрете на време……

Share.

About Author

Leave A Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien