Тенис залози онлайн

0

Тениса, както и шаха е спорт за аристократи и самотници. Мога до ви дам пример за много представители на двата спорта, които са били ужасно добри професионалисти и адски странни и неразбираеми като хора. Когато спорта се играе от двама , включваме психология и наблюдение на езика на тялото.

Специално при залозите на живо е важен момент за даден тенисист, дали влиза е колко успешен е първия му сервиз. От сервиза зависи цялото настроение в мача. Добрия сервиз води и до много направени асове , уинъри и лесно спечелени точки. Не трябва да пренебрегваме и факта на каква настилка се играе е при какви метеорологични условия.

Когато залагаме на тенис, първо наблюдаваме 2-3 гейма , за да видим настройките на играчите, емоционалността им и адаптивността към техниката е маниерите на опонента. Добрите пунтъри в този спорт играят на пробив в следващ гейм. Търсят високи коефициенти. Ако пък тенесистите са с изравнени възможности , се търси над геймове в мача, тук има уловка , ако единия играч се контузи или му падне формата е не може да си взима сервиз геймовете – ъндър линията за геймове ще е печеливша.

Добрите печалби се базират и на добра статистика и познаване на индивидуалните показатели на играчите…..

 

Share.

About Author

Leave A Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien